Gigi Becali a fost trimis în judecată

183
Gigi Becali a fost trimis în judecată - 52d88312a6f33c8010eb4f6f4b647bc6.jpg
Gigi Becali a fost trimis în judecată, alături de 6 persoane, pentru sechestrarea hoților mașinii sale, au declarat surse judiciare pentru NewsIn, dosarul urmând să ajungă la instanța supremă.
Gigi Becali a refuzat, luni, 12 octombrie, să vadă probele procurorilor din dosarul sechestrării hoților mașinii sale, finanțatorul Stelei părăsind Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție după mai bine de două ore, timp în care spune că a vorbit cu procurorul de caz.
Becali a declarat, la ieșirea din Parchetul General, că nu a fost de acord să citească dosarul întocmit de procurori, scriind care sunt motivele pentru care refuză. Astfel, el a citit în fața presei o copie a documentului rămas la an-chetatori, în care susținea că nu înțelege să ia act de materialul de urmărire penală întrucât, deși a făcut plângere penală pentru modul în care a fost arestat, nu a primit nici un răspuns, același lucru întâmplându-se și în cazul solicitării de audiere a hoților, după ce a început urmărirea penală pe numele său și de confruntare cu aceștia. În același act europarlamentarul a povestit încă o dată ce s-a întâmplat după ce i-a fost furată mașina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Octombrie 2009
Stire din Eveniment : Chirnogeni, comuna violurilor incestuoase
Vineri, 16 Octombrie 2009
Stire din Eveniment : Baracă în flăcări lângă Kaufland
Pagina a fost generata in 1.6781 secunde