Grav accident cu două TIR-uri. Ambii șoferi au murit

340
Grav accident cu două TIR-uri. Ambii șoferi au murit - accidenttir46476800-1503385575.jpg

Articole recomandate

Accident grav pe autostrada A1 Arad-Timișoara în această dimineață. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Șoferii au decedat.


În accidentul rutier de pe autostrada A1 Arad-Timișoara – produs marți dimineața, în jurul orei 07:00 – au fost implicate două autotrenuri, potrivit Aradon.ro.

Potrivit primelor informații de la fața locului, accidentul s-a soldat cu două victime, iar la locul accidentului au fost trimise un echipaj SMURD și două echipaje de descarcerare pentru scoaterea celor doi șoferi. Din păcate conducătorii celor două TIR-uri au decedat. Traficul rutier este blocat pe A1, pe sensul de mers Timișoara-Arad.

Potrivit Poliției Române, accidentul a avut loc la ora 6,50 dimineața. Din primele informații unul dintre TIR-uri staționa pe banda de urgență și a fost lovit din spate de un alt TIR.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Timiș, circulația pe sensul către Arad al autostrăzii A1 Timișoara – Arad s-a reluat, pe banda numărul 2. Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri, traficul fusese oprit la km 526, în zona localității Seceani. Potrivit primelor date, în eveniment și-au pierdut viața două persoane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1952 secunde