GRAV ACCIDENT! Doi oameni, spulberați într-o stație

346
1
GRAV ACCIDENT! Doi oameni, spulberați într-o stație - ratb30600900-1477816404.jpg

Articole recomandate

Grav accident, duminică dimineață, în centrul Capitalei. Două mașini s-au ciocnit într-o stație RATB. Doi călători care așteptau autobuzul au fost răniți, la fel și unul dintre șoferi. O altă persoană aflată în stație a scăpat ca prin minune teafără.


xxx


Un grav accident de circulație a avut loc duminică dimineața în București. Un șofer care conducea cu viteză un Audi, dinspre Alba Iulia spre Unirii, nu a observat un autoturism care staționa într-o stație RATB și l-a lovit puternic.

Potrivit România TV, în urma impactului au fost răniți doi pietoni în vârstă care așteptau autobuzul. Cele două persoane au fost transportate la spital cu răni destul de grave.

De asemenea, rănit foarte grav a fost și șoferul mașinii care staționa în stație.

Celălalt șofer a scăpat nevătămat și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Mașina lui, însă, a fost direct propulsată în cel de-al doilea refugiu al stației RATB.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor și polițiștilor care au făcut măsurători pentru a afla cu exactitate cum s-a produs acest accident. Până în acest moment nu se știe de ce acel șofer staționa în stație. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificulalte, șoferii au circulat pe o singură bandă.



Comentează știrea

costica
30 octombrie 2016
Cel mai important moment este acum!

Lucrezi part-time si castigi suplimentar! Posibilitatile sunt nelimitate! De acum nu vei mai avea probleme cu banii! Aici vei gasi un mediu prietenos, o echipa entuziasta si un sistem care sa-ti aduca mult doritele castiguri! Totul e sa ai calculator, conexiune la internet si circa doua ore libere pe zi! Cere acum mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6525 secunde