GRAV ACCIDENT FEROVIAR! PRIMUL BILANȚ: CINCI MORȚI, PESTE 100 RĂNIȚI

202
GRAV ACCIDENT FEROVIAR! PRIMUL BILANȚ: CINCI MORȚI, PESTE 100 RĂNIȚI - milano07707000-1516871200.jpg

Articole recomandate

Un tren a deraiat în apropiere de Milano, în Italia, potrivit echipelor de salvare. Există și mai mulți răniți, între care unii se află în stare gravă. Deocamdată nu sunt informații despre eventuali români ce s-ar fi aflat în tren în momentul accidentului. Nu exstă încă nicio informare privind eventuale victime de origine română care s-ar fi putut afla în tren.


Deraierea trenului la Milano s-a produs din cauze necunoscute deocamdată, potrivit presei italiene.


Accidentul s-a soldat cu doi morți și zece răniți grav care au fost transportați de urgență la spital. De asemenea, un număr neprecizat de oameni - unele surse vorbesc despre aproximativ 100 - au fost răniți, dar nu grav, și primesc îngrijiri medicale, a informat, joi, responsabilul regional al serviciilor de salvare din Milano, potrivit Sky TG24.


Trenul regional Trenord a deraiat joi, în jurul orei 7:00, în Pioltello Limito, o suburbie din Milano, au mai precizat autoritățile italiene. 


La fața locului au intervenit și pompieri, precum și Carabinieri din Cassano D'Adda, care au fost nevoiți să detașeze plăcile de beton dintre șine pe o porțiune mai mică, pentru a elibera mai multe persoane care fuseseră prinse între tampoanele unui vagon.


La aceste operațiuni de salvare au participat și elicoptere care au transferat victimle la spitale, precum și Carabinieri din Cassano D'Adda.


Între timp, tehnicienii rețelei italiene de cale ferată efectuează verificări de-a lungul traseelor pentru a determina cauzele tragediei.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5306 secunde