Grav accident feroviar. Un mort și nouă răniți

200
1
Grav accident feroviar. Un mort și nouă răniți - accidentferoviarinbistritacelput-1430921940.jpg

Articole recomandate

O persoană a murit și alte nouă au fost rănite grav, azi, în urma coliziunii frontale dintre două trenuri regionale de pasageri, în sudul Austriei, informează agențiile de presă APA, EFE și AFP, citate de Agerpres.


Conductorul unuia dintre cele două trenuri, pe care pompierii sosiți la fața locului au încercat ore în șir să-l descarcereze, a decedat din cauza rănilor, a anunțat directorul companiei feroviare regionale Steiermärkischen Landesbahnen, Helmut Wittmann.

De asemenea, un pasager de 60 de ani a fost transportat de urgență la spital cu elicopterul, starea sa fiind considerată 'critică'. Accidentul a avut loc la orele locale 10.20 (8.20 GMT) în apropiere de localitatea Waldstein-in-Übelbach, lângă Graz, capitala landului Stiria.

Potrivit ediției online a ziarului local Kleine Zeitung, unul dintre mecanicii auto ar fi ignorat un semnal de oprire la apropierea de o gară, scrie Agerpres.









Comentează știrea

rodica
6 mai 2015
proiect

Și tu poți fi la fel de eficient ca orice alt om despre care ai citit sau ai auzit vreodată. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9457 secunde