GRAV ACCIDENT RUTIER / Autocarul cu muncitori al Șantierului Daewoo, impact frontal cu un autoturism

2594
3
GRAV ACCIDENT RUTIER / Autocarul cu muncitori al Șantierului Daewoo, impact frontal cu un autoturism - 220247smurd-1331106175.jpg
Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineață, la Negru Vodă. Un autocar al Șantierului Naval Daewoo a derapat, în timp ce rula dinspre Negru Vodă și Mangalia, pentru a duce muncitorii la serviciu; autovehiculul a derapat și a intrat pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism Volkswagen. Potrivit polițiștilor de la Rutieră, în urma incidentului au fost rănite patru persoane.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

cetatean.
7 martie 2012
drumurile noastre.

Am fost acolo si am vazut ca de fapt autobuzul mergea catre Negru VODA era gol seducea sa ia munctorii,carosabilul era inzapezit,iar masinile circulau cu 20 sau 30 la ora,asta cu bus a tras dreapta sa faca loc la wv si ia fugit spatele in sant si a blocat soseaua iar wv nu a putut frana si a intrat sub el.Nu mai scrieti aiureli,iar masinile ambele masini aaveau cauciucuri de iarna ca ma surprins zelul politiei de a verifica asta,dar soseaua avea 15 cm de zapada,ce dracu sa faca anvelooele alea.

carmol
7 martie 2012
Articole facute din ''surse''

Articole scrise la birou, documentatie facuta dupa RADIO SANT !

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Martie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier la Ovidiu
Pagina a fost generata in 0.7625 secunde