GRAV ACCIDENT RUTIER. Cinci victime - doi adulți și trei copii

1242
GRAV ACCIDENT RUTIER. Cinci victime - doi adulți și trei copii - accidentbrasov20907700-1476167181.jpg

Articole recomandate

Doi adulți și trei copii cu vârste între 3 și 6 ani, au fost răniți, într-un accident rutier în Brașov, după ce trei autoturisme s-au ciocnit într-o intersecție.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, cei cinci răniți erau conștienți în momentul sosirii paramedicilor. 


"Toate persoanele erau conștiente. Cei doi adulți au fost transportați la Spitalul Județean Brașov, iar cei trei copii la Spitalul de Pediatrie. S-a intervenit cu două echipaje SMURD și o autospecială cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor PSI", a spus reprezentantul ISU Brașov, scrie monitorulexpres.ro.

Potrivit martorilor, accidentul a fost produs de o șoferiță care conducea un jeep și în mașina căreia se aflau cei trei copii ai săi. Ea nu acordat prioritate într-o intersecție și s-a ciocnit cu un autoturism care a ricoșat apoi pe contrasens unde s-a ciocnit cu un alt auoturism care circula regulamentar.

Poliția Brașov a deschis o anchetă pentru a stabili cu exaxtitate cum s-a petrecut accidentul, precizează realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0968 secunde