Grav accident rutier, cu nouă victime, între Cernavodă și Medgidia

1075
1

Articole de la același autor

Nouă persoane au ajuns la spital, în urma unui grav accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme. Evenimentul s-a produs, ieri, la prânz, pe DN 22C București - Cernavodă. Potrivit polițiștilor, accidentul a fost provocat de Cătălin George Călin, de 30 de ani, din București, care conducea un Ford cu numărul de înmatriculare B-90-NFN, dinspre București spre Constanța. La ieșire din localitatea Făclia, în dreptul km 9+300, într-o curbă la dreapta, șoferul nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un Opel înmatriculat B-061 055, condus regulamentar de Laurențiu Gabriel Vasile, de 30 de ani, tot din București. În urma impactului, Opel-ul a ricoșat într-un autoturism Daewoo Espero, cu numărul de înmatriculare DJ-07-XBJ, condus regulamentar, pe același sens de mers, de Florin Apetroae, de 37 de ani, din Craiova.

În urma accidentului opt persoane, dintre care două fetițe, au suferit răni ușoare, ele fiind transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri amănunțite. A fost nevoie de inter-venția unei echipe de descarcerare pentru a o scoate dintre fiarele contorsionate ale Fordului pe Daniela Florentina Călin, care a fost ulterior transportată în comă la spital.

Traficul rutier între Medgidia și Cernavodă a fost paralizat timp de jumătate de oră, pentru a fi reluat apoi pe un singur fir, circulația fiind complet descongestionată abia după o oră. 

Comentează știrea

andra
29 august 2011
accidentul di n costanta

daca cineva afle ceva despre starea de sana tate a celor din ford sa ma contavteze pe [email protected]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!va rog frumos

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 August 2011
Stire din Eveniment : Bestii cu pantalonii-n vine
Pagina a fost generata in 0.3945 secunde