Grav accident rutier în Constanța

742
3
Grav accident rutier în Constanța - accidentrutier-1393440165.jpg

Articole de la același autor

Un grav accident rutier s-a produs în această seară în Constanța, în zona Gară, după ce un pieton imprudent a fost lovit în plin de mai multe mașini. Potrivit Poliției Rutiere Constanța, Cornel Crețu conducea  un autoturism VW Polo pe b-dul 1 Mai, pe a treia bandă de mers, și, ajungând în dreptul stadionului Portul, a accidentat un bărbat care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe a doua bandă, unde un autoturism Tico a trecut efectiv peste el. Victima a fost transportată în stare critică la spital. Polițiștii fac demersuri pentru a-l identifica pe bărbat, care, potrivit anchetatorilor, ar avea între 50 și 55 de ani.


Comentează știrea

Mishu
26 februarie 2014
"...se angajase în tranversarea..."

Andreea , cauta la fel ca Tita-Calin pe net si scrie corect: " Formă corectă: A traversa Formă greșită: A transversa Forma corectă este a traversa cu sensul de a depăși, a străbate. Exemplu: Ei au traversat lacul cu barca".

cetateanul
26 februarie 2014
pentru mishu

pei mi mishule de unde vrei si tu ca andreea sa mai scrie corect ca disperata nu a stiut cum sa o scrie ea prima stirea si sa o posteze si sa aive reting pe ea ca de domnul munteanu seful de la accidente pe constanta e prietenul ei si ii da cel mai bine de papa la capitolul ast

hahaha
26 februarie 2014
praf de gramatica

Baaaaaai!!!! Se nvirte n groapa liviu bruckner si milcescu si alti adevarati ziaristi de la dobrogea noua.varza de ziaristi agramati. Auzi cica: tranversare.sau stadionul "Portu"... unde e L?

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Accident produs de un șofer băut
Pagina a fost generata in 0.809 secunde