GRAV ACCIDENT RUTIER în județul Constanța: O VICTIMĂ ÎN COMĂ! INTERVINE ELICOPTERUL SMURD!

6980
GRAV ACCIDENT RUTIER în județul Constanța: O VICTIMĂ ÎN COMĂ! INTERVINE ELICOPTERUL SMURD! - xaccdidenttepevoda-1629187297.jpg

Articole de la același autor

Un grav accident rutier a avut loc, marți dimineață, 17 august, în apropiere de localitatea constănțeană Țepeș Vodă. Din primele informații, în incident sunt implicate un TIR și două autoturisme, iar în urma impactului violent trei persoane au fost rănite. O victimă este în comă, iar la această oră se efectuează protocolul de resuscitare, iar alte două victime, dintre care una de 16 ani, au multiple traumatisme.

La fața locului intervin mai multe echipaje medicale, inclusiv elicopterul SMURD.UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2A Ovidiu – Hârșova, la intersecție cu DC 23, în afara localității Țepeș Vodă, județul Constanța, a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren și două autoturisme. În urma coliziunii, o persoană a fost transportată la spital, iar alte patru persoane sunt evaluate medical la fața locului.

Traficul se desfășoară pe un fir, alternativ, pentru aproximativ 30 de minute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3523 secunde