Grav accident rutier în Mamaia. Gest incredibil al șoferului!

3150
4

Articole de la același autor

Un grav accident de circulație s-a petrecut, ieri după-amiază, în stațiunea Mamaia, în zona Aqua Magic. Un autoturism marca Audi s-a izbit cu viteză într-un stâlp de electricitate, după ce șoferul, un tânăr de 23 de ani, a pierdut controlul mașinii. 


În urma impactului, stâl-pul s-a rupt și s-a prăbușit pe mașină și pe carosabil. În bolidul de lux se aflau două persoane, Saad Jamma și iubita lui, Dalina Frățilă, de 25 de ani. 


Martorii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul autorităților, solicitând și intervenția descarcerării, deoarece pasagera din dreapta rămăsese blocată în mașină. 


La fața locului, au ajuns în scurt timp agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța și cadrele medicale. Oamenii legii au scos victima din mașină până la sosirea pompierilor și au predat-o medicilor. 


"Am preluat o pacientă de 25 de ani, cu un traumatism toraco-abdominal, starea ei fiind gravă", a declarat dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. Tânărul a negat că s-a aflat la volanul mașinii. Ba mai mult, a susținut că nu se afla nici măcar printre pasageri și nu știe cine a condus. Victima a fost escortată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale și pentru investigații. La unitatea medicală a ajuns și tânărul marocan, pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Curse ilegale? 
Martorii spun că, înainte de producerea accidentului cu puțin timp, acesta se întrecea cu un alt autoturism marca Mercedes și nu este exclus ca în momentul accidentului să fi parti-cipat la o cursă ilegală. Acul kilometrajului s-ar fi oprit la 180 km/h. Polițiștii de la Rutieră au demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate mai mult timp. 


Cercetat pentru tentativă de omor 
Tânărul nu se află la prima abatere. În luna martie a acestui an, a fost implicat într-un alt incident. A fost arestat preventiv după ce a încercat să lovească cu mașina un tânăr de 27 de ani și apoi a fugit. Între marocan și victimă exista un conflict mai vechi și cu puțin timp înaintea incidentului, a avut loc un scandal între cei doi. Victima s-a luat la ceartă cu Jamma din cauza unei datorii pe care unul dintre amicii lui o avea la acesta. 


Comentează știrea

Mos Ion
26 octombrie 2015
Si de ce inca mai are permis ?

Tentativa de omor prin folosirea masinii pe post de arma si inca are permis !

adevar
26 octombrie 2015
adevar

Politisti romani inca conduc masini dupa ce se imbata?

H
26 octombrie 2015
H

Unde sunt camerele video?Nu ne trebuie.

adevar
26 octombrie 2015
adevar

Sa iti iei romani din republica mea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5689 secunde