GRAV ACCIDENT RUTIER! O femeie şi un copil, accidentaţi pe trecerea de pietoni

407
GRAV ACCIDENT RUTIER! O femeie şi un copil, accidentaţi pe trecerea de pietoni - image20210216246093500ambulanta-1672042778.jpg

Articole de la același autor

O femeie şi un copil au fost accidentaţi, duminică seara, pe o trecere de pietoni din municipiul Tulcea, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.


Primele verificări ale autorităţilor au arătat că un tânăr de 19 ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din oraş, a surprins şi accidentat o femeie de 66 de ani şi un minor de 11 ani, aflaţi pe o trecere pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.


"În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, efectuându-se cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii accidentului", se arată în informarea IPJ Tulcea.


Potrivit sursei citate, conducătorul auto deţine permis de conducere corespunzător şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7079 secunde