Grav accident rutier pe Autostrada Soarelui

766
Grav  accident rutier pe Autostrada Soarelui - drumsprelitoral13iulie-1405262778.jpg

Articole de la același autor

Nu mai puțin de 44 de per-soane au fost implicate, dintre care 29 rănite, într-un grav accident rutier ce s-a petrecut ieri, în jurul orei 13.00, pe Autostrada Soarelui. Teribilul accident s-a produs pe sensul de mers dinspre București spre Constanța, la kilometrul 23, unde un autoturism Dacia Logan, condus de o femeie, a lovit un autocar plin cu pasageri, ce aparține firmei GSM Trans din Mangalia.

Din primele cercetări și din relatările martorilor, reiese că șoferul Daciei Logan nu s-ar fi asigurat înainte de a schimba banda de mers, lovind în lateral autocarul, care circula pe banda unu. O altă variantă ar mai fi aceea că a existat o șicanare între cei doi. Șoferul autocarului ar fi accelerat și nu i-a permis Daciei să intre în depășire. Femeia s-a speriat și astfel a pierdut controlul mașinii, intrând în autocar. În urma impactului, șoferul a pierdut controlul, autocarul a făcut balans, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat în șanț.

Intervenție cu elicopter și 14 ambulanțe

La locul accidentului, au intervenit un elicopter SMURD, o autospecială a Serviciului de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și 14 ambulanțe. Patru dintre victime au fost rănite grav, starea lor fiind instabilă. Din cele 44 de persoane implicate în accident, 29 au fost transportate la spitalele Bagdazar, Elias, Pantelimon și Floreasca din Capitală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest caz, a fost deschis un dosar de urmărire penală din culpă. Pe autostradă, traficul a fost îngreunat mai bine de două ore, mașinile circulând pe o singură bandă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Iulie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Cișmelei
Pagina a fost generata in 0.5586 secunde