GRAV ACCIDENT RUTIER / Plan ROȘU de intervenție. Cel puțin șase victime

202
GRAV ACCIDENT RUTIER / Plan ROȘU de intervenție. Cel puțin șase victime - accident-1501831265.jpg

Articole recomandate

Grav accident în Caraș-Severin. S-a activat planul roșu de intervenție! Din primele informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Semenic" Caraș-Severin, un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz. În urma impactului au rezultat 6 victime. Un om a murit, două persoane sunt în stare critică, iar alte două prezintă politraumatisme, potrivit Agerpres.


La această oră, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanță, pompieri, polițiști și angajați ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.


"Sunt două autovehicule implicate în accident, un microbuz și un autoturism care s-au ciocnit frontal. Șoferul furgonului a decedat, ceilalți fiind răniți și transportați la spital. Circulația în zonă a fost blocată", a declarat Dinu Nicorici, din cadrul IPJ Caraș-Severin.

Persoanele implicate în accident au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Reșița, două dintre ele fiind în stare critică.

"Tinerii au vârste cuprinse între 16 și 23 de ani. Doi sunt în comă, în stare critică, iar alți doi prezintă politraumatisme. Șoferul de pe mașina de panificație este decedat", a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Reșița, Diana Tobă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8793 secunde