GRAV ACCIDENT rutier! Trei tineri, victime, după ce au intrat cu mașina într-o stație GPL

213
GRAV ACCIDENT rutier! Trei tineri, victime, după ce au intrat cu mașina într-o stație GPL - ambulantasmurd1529568215-1543316654.jpg

Articole recomandate

Trei tineri au fost răniți, în noaptea de luni spre marți, după ce mașina în care se aflau și care era condusă de un șofer aflat în stare avansată de ebrietate a intrat într-o pompă GPL a unei benzinării din județul Vrancea, după care s-a răsturnat.


Potrivit Poliției Județene Vrancea, accidentul a avut loc pe drumul județean 205R.

Un tânăr de 20 de ani din comuna Poiana Cristei, în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei neadaptate la carosabilul umed și a consumului de alcool, a lovit o pompă GPL de la o stație de carburanți, iar autoturismul s-a răsturnat.

După accident, polițiștii l-au testat pe șofer, iar etilotestul a indicat o concentratie de 0,81 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului au fost răniți șoferul de 20 de ani și doi prieteni de-ai săi, de 18 și 23 de ani.

Pentru că în urma accidentului a fost fisurat un furtun de la pompa GPL, pompierii de la Detașamentul Focșani au fost chemați cu o autospecială să izoleze zona. Ulterior, o altă autospecială a fost dirijată la locul accidentului. De asemenea, la fața locului a fost prezent un echipaj al unei ambulanțe SMURD, care a preluat o victimă și a transportat-o la spital, celelalte două fiind preluate de ambulanțele Serviciului de Ambulanță Județean. Intervenția a durat până în jurul orei 3.40 de minute, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7056 secunde