GRAVE ACCIDENTE RUTIERE! DOI TINERI AU MURIT

280
GRAVE ACCIDENTE RUTIERE! DOI TINERI AU MURIT - accgr192996400-1532758612.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 22 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui impact produs între două mașini, pe DN 67, în localitatea Bălești, județul Gorj, după o depășire neregulamentară. O persoană a murit și alte două au fost rănite și într-un accident produs sâmbătă pe DN7 Călimănești - Brezoi, în județul Vâlcea.

Un tânăr de 22 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite. Tragedia rutieră a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN67, în comuna Bălești, județul Gorj.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, două mașini s-au ciocnit după ce unul dintre șoferi ar fi făcut o depășire periculoasă, peste banda continuă. Șoferul care a virat la stânga a murit, iar celălalt se află în stare gravă la spital.

Accident în Vâlcea: O persoană a murit, iar alte două au fost rănite/ Circulația pe DN7 Călimănești - Brezoi se desfășoară pe un fir alternativ. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația rutieră pe DN7 Călimănești - Brezoi se desfășoară pe un fir alternativ la kilometrul 202, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

În urma accidentului o persoană a murit, iar alte două au fost rănite și transportate la spital.


sursa foto si text: www.romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9826 secunde