Grevă la CT Bus. Făgădău: "Sunt extrem de furios! Nu voi lăsa lucrurile așa!"

3121
Grevă la CT Bus. Făgădău:

Articole recomandate

Primarul Decebal Făgădău consideră greva șoferilor de la compania CT Bus, declanșată spontan în această dimineață, este "un șantaj la adresa constănțenilor".


Acesta a anunțat că vor fi luate măsuri împotriva șoferilor care refuză să iasă pe trasee. "Sunt extrem de furios! Nu voi lăsa lucrurile așa!".


UPDATE

Primarul Decebal Făgădău spune că șoferii CT Bus nu au de ce să fie nemulțumiți și nu înțelege de ce au intrat în grevă în această dimineață.

"S-au dublat salariile în ultimii ani și s-au îmbunătățit condițiile de muncă. De ce nu au protestat când lucrau pe vechile autobuze, când era plin orașul de maxi-taxi. Evident, dacă un accident se produce din cauza conducătorului auto, trebuie să răspundă. Nu înțeleg care sunt condițiile dificile pe care le reclamă.

Această acțiune este o tentativă politică de a perturba activitatea de transport publică. Nu vi se pare că prea miroase a sabotaj?"



UPDATE

Aproximativ 128 de șoferi ai CT Bus ar putea să fie anchetați disciplinar în urma grevei spontane declanșate în această dimineață. În jurul orei 11.15, primarul Decebal Făgădău se va întâlni cu reprezentanții sindicatului șoferilor pentru noi discuții. Totuși, acesta a anunțat că va face plângeri penale.

"Eu nu negociez post factum după ce au făcut șantaj. Pentru că s-au lăsat instigați de o mână de nemernici, vor plăti cu toții. Și, dacă vor, voi propune desființarea acestei companii, organizarea de noi licitații. Dorim să avem o companie cu care să ne mândrim, nu care să șanteze constănțenii și Constanța în prag de sărbători. Îmi cer scuze față de constănțenii care au căscat gura la o mână de neisprăviți", a declarat Decebal Făgădău.



UPDATE


"Azi-dimineață, la ora 5.05, am fost sunat de directorul CT Bus, Bogdan Niță, care mi-a adus la cunoștință că refuză șoferii să iasă pe trasee. L-am rugat să ia toate măsurile, conform dispozițiilor legale. Sunt extrem de revoltat de această mizerie pe care o face o mână de oameni din CT Bus, cu scop politic. O mână de oameni își bate joc de toți constănțenii care au investit atât de mult în transportul public constănțean", a subliniat edilul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4044 secunde