Groparii au jefuit un cadavru, într-un cimitir din județul Constanța

303
Groparii au jefuit un cadavru,  într-un cimitir  din județul Constanța - socantgroparijefuitcadavrucimiti-1429804285.jpg

Articole de la același autor

Caz șocant în localitatea constănțeană Ovidiu: cavoul unde a fost îngropată o femeie a fost deschis de hoți, pentru a fura bijuteriile cu care defuncta a fost îngropată!

Jaful a fost descoperit de rudele moartei, pe 21 aprilie, înainte de Paștele Blajinilor, când au venit la mormântul situat în Cimitirul Ortodox Vechi din Ovidiu. Acestea și-au dat seama că cineva deschisese cavoul și desfăcuse coșciugul, așa că au anunțat imediat Poliția. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că hoții furaseră o verighetă, cerceii și lanțul din aur cu care fusese îngropată femeia. Primii luați la întrebări au fost groparii din cimitirul respectiv, având în vedere că au fost printre cei care au avut acces la informații despre decedată. Iar polițiștii nu s-au înșelat, căci s-a dovedit că mormântul a fost profanat de doi bărbați care lucrau ca gropari, Marius Harip, de 35 de ani, și Benone Hăidău, de 43 de ani. De menționat că Hăidău nu este la prima infracțiune, ci a fost condamnat de două ori, în trecut, tot pentru furt.

Până în prezent, polițiștii au reușit să recupereze doar verigheta, pe care cei doi au valorificat-o la o casă de amanet din Ovidiu.

Cei doi bărbați au fost reținuți, fiind acuzați de furt calificat și profanare de morminte, iar magistrații Judecătoriei Constanța au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Mort dezgropat și jefuit de… 20 de lei
Pagina a fost generata in 0.8537 secunde