Grup specializat în agresiuni cibernetice, destructurat

97
1
Grup specializat în agresiuni cibernetice, destructurat - grupspecializatinagresiunicibern-1423652889.jpg

Articole de la același autor

O grupare formată din cetățeni israelieni și români, specializată în agresiuni cibernetice asupra sistemului bancar național, cu ajutorul unor persoane din Orientul Mijlociu, a fost destructurată de DIICOT, în urma mai multor percheziții efectuate marți, relatează Mediafax. 


Perchezițiile au fost făcute marți pe raza municipiului București și a județului Ilfov, cu sprijinul Jandarmeriei Române. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), la sesizarea Serviciului Român de Informații, au destructurat astfel activitatea infracțională a unei grupări de criminalitate organizată, cu caracter transnațional, specializată în infracțiuni informatice și de spălare de bani, utilizând fonduri financiare substanțiale. 


Anchetatorii au indicii conform cărora în perioada octombrie 2014 - februarie 2015, cetățenii israelileni Giora Iahr și Oren Avraham Azouri au desfășurat activități infracționale de tipul agresiunilor de tip cibernetic asupra sistemului bancar național.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5637 secunde