Grupare specializată în metoda "Accidentul", destructurată de poliție

311
Grupare specializată în metoda
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au destructurat o grupare infracțională bănuită de comiterea a 10 fapte de înșelătorie pe raza județului Constanța. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de circa 83.800 de lei.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de înșelătorie prin ,,Metoda Accidentul", polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au destructurat un grup infracțional specializat format din C.I., în vârstă de 36 de ani, T.M., în vârstă de 43 de ani, R.S.-L., în vârstă de 29 de ani, C.S.-G., în vârstă de 28 de ani și D.F.-C., în vârstă de 20 de ani.

Astfel, în perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017, trei dintre bărbați, deținuți în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Tulcea, au inițiat și constituit grupul infracțional în cauză, la care au aderat și celelalte persoane.

Celor în cauză, polițiștii constănțeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, le-au probat 10 infracțiuni de înșelătorie, comise asupra unor bărbați și femei domiciliate în localitățile Constanța, Eforie, Băneasa, Hârșova și Săcele – județul Constanța.

Prejudiciul în cauză este de aproximativ 83.800 de lei și nu a fost recuperat.

Patru dintre bărbați urmează a fi trimiși în judecată în stare de arest preventiv, iar un altul sub control judiciar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9955 secunde