Guvernul își asumă răspunderea în Parlament pe mai multe legi. Ședință la Palatul Victoria

179
Guvernul își asumă răspunderea în Parlament pe mai multe legi. Ședință la Palatul Victoria - orbanludovic-1576141486.jpg

Articole recomandate

Guvernul își asumă joi răspunderea în Parlament pe legile privind prorogarea unor termene în Justiție, abrogarea OUG 51/ 2019 și instituirea unor plafoane pentru cheltuieli publice. Prorogarea unor termene în Justiție a trecut deja printr-o lege în parlament, astfel că ar putea fi exclusă de la asumare.


UPDATE: Executivul Orban se întâlnește în ședință de urgență la guvern. Potrivit unor surse politice, liberalii vor să renunțe să își mai asume răspunderea pe prevederile din justiție, scrie romaniatv.net

UPDATE: Vicepreședintele Senatului Alina Gorghiu a afirmat, joi, că Guvernul PNL, prin asumarea răspunderii în Parlament, "joacă cu mandatul pe masă", miza fiind "una uriașă, aceea de a scoate România la liman rapid".

"La momentul actual, cea mai sănătoasă soluție de legiferare este angajarea răspunderii Guvernului. Pentru că legea în cauză intră în vigoare numai după prezentarea sa în Parlament", a scris Gorghiu, pe Facebook.

Potrivit senatorului PNL, "PSD a lăsat la toți stâlpii de rezistență ai statului dinamită". "Și, evident, că bombele rămase de la guvernarea PSD trebuie dezamorsate. Nu peste o lună, nu la anul, ci cât mai urgent", a susținut Gorghiu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2552 secunde