Hackerul "Guccifer", cel care a spart contul șefului SRI, a fost prins

2826
3
Hackerul
Hackerul "Guccifer" a fost prins astăzii, de procurorii DIICOT, in urma unei perchezitii in judetul Arad, acesta fiind suspectat ca a spart conturile de e-mail ale unor persoane publice, printre care si pe cel al directorului SRI George Maior, scrie Mediafax. Guccifer este cel care a spart contul de e-mail al lui Colin Powell, dezvaluind legatura cu Corina Cretu.


Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Centrala , impreuna cu ofiteri de politie judiciara de la Directia de Combatere a Criminalitatii Organizate, au perchezitionat, miercuri, locuinta lui Marcel Lazar Lehel, din judetul Arad.


"In cauza exista suspiciunea rezonabila ca, in cursul anului 2013, in baza unei rezolutii infractionale unice, invinuitul L.M.L a accesat in mod repetat si fara drept, prin incalcarea masurilor de securitate, conturile de e-mail apartinand unor persoane publice din Romania, cu scopul de a intra in posesia datelor confidentiale aflate in posta electronica, dupa care a schimbat parolele de autentificare, restrictionand astfel accesul utilizatorului de drept la datele informatice aflate in posta electronica", se arata intr-un comunicat de presa al DIICOT.


Hackerul "Guccifer" a transferat neautorizat in propriul sistem informatic datele informatice aflate in conturile de e-mail compromise. "Ulterior, invinuitul a divulgat continutul corespondentei catre public, actiuni frauduloase savarsite in scopul lezarii intimitatii in mediul on-line si denigrarii imaginii publice ale persoanelor in cauza", a precizat DIICOT.


Barbatul a fost condamnat definitiv pentru fapte similare, fiind in stare de recidiva postcondamnatorie, potrivit sursei citate. Anchetatorii romani au cooperat in aceasta cauza cu autoritati din Statele Unite ale Americii, scrie hotnews.ro.


Comentează știrea

Liviu Chilian
23 ianuarie 2014
Psihopati-sociopati dementiali - merdialqaedani, politicastri si secretei-seKuristi!

..."si denigrarii imaginii publice ale persoanelor in cauza", a precizat DIICOT." --- As jigni copiii daca v'as numi infantili! Nu meritati nici macar acest...imperlativ, voi, merdialqaedanilor, ce vegetati(nu se poate spune ca voi traiti, ca omu') rontaind resturile arunkkte de politicastri, bisnitzari(vezi bossul vostru, betzivanul-"marinar" Bouszancsenyi) si seKuristi-TRADATORI gen Maior. Ce imagine publika mai poate avea un TRADATOR?! Pentru voi, javre de paza ale demoNcratiei nebunistaneze, nu e important ca O FIINTA UMANA l'a deconspirat pe TRADATORUL komisar jewnglishtanez(agent CIA), ci...imaginea lui publikk. Maiorabiatu e prima javra kkapIudalista ce urla, ca komisarii sovietici au fost rai, seKuristii-ceausisti au fost diabolici, da' neokomisarii Jewropeni si NARCOMANIACII Jewnglishtanezi 'e'...ingeri eliberatori si creatori de locuri de munca - vezi NEBUNIA ce cuprinsese rromarlanimea cand bantustanul a fost vandut criminalilor de razboi Jewnglishtanezi in frunte cu Powell, ce si'au amplasat legiunile in vatra satului Piatra, ca urmau sa va umple de locuri de munca. Mai mult, imi amintesc ca un narcomanic-satanic din Amerikk, ce incerca sa ma combata pe forumul Telegraf, guitza ceva de "social armony" - asta'nsemnand ca..."the antisocial harm-onizers" precum smintitul Maior, sa fie lasati in pace sa roada, roada si iar roada FIBRA Neamului Romanesc, pana cand va ramane numai praf si pulbere din ea! Ca e...cool. E trendy - viata si viitorul umanist sunt frumoase, da' nu pentru...animale(vezi guitzatului Jiganului-tradator-suprem din Rromarlania, Ilici Ivanovici-Iliescu). Popoarele trebuiesc DISTRUSE cu ajutorul tradatorilor din interior, asa cum s'a intamplat si se intampla in Iugoslavia, Rromarlania, Afganistan, Irak, Libia, Siria, Iran, Ucraina, Egipt, Georgia, etc...

Moissse
11 iulie 2014
Mafia CIA distruge Romania

pai SRI DICCOT ce investigeaza ca nu inteleg asa ca unul prinde spioni si mafioti ca au ajuns ca conduca tara si ii si mai compromite ce imaginea ce fel de imagine cea reala sau falsa cea reala de cacat sauu cea falsa de credincios si om cinstit. SRI poate ne face si nua un raport cu ce ne fura politicieni ca asta nici pan ACUM NU LA FACUT EI DE SPUN CA AU PRINS MARELE MAFIOT UN BIET ITIST CARE DESCOPERA SPIONAJ SI DISTRUGEREA TARII SI GATA TOTI SA-I EA GATUL. CE LEGE A INCALCAT ASTA OMERTA LEGEA MAFIEI A TACERII , UN PATRIOT ADEVARAT ISI INFORMEAZA POPORUL NU-L MINTE SI NU FACE CARDASIE CU MAFIOTII CU NECURATUL.

Moissse
11 iulie 2014
CIA distruge Romania

SEFUL SRI TB DEMIS CUM ADICA EL A FOST COMPROMIS NU EL A FOST CI GUCIFFFER CRE TREBUIE SA-I E LOCUL 1 PT INCOMPETENTA CA IA SPART CONTUL SI DOI PT CA LA DESCONSPIRAT PAI CU UN ASA GENI UN SE FACE CAPITAL POLITIC RECLAMA LA SRI SE EA SI SE PUNE CA SA SPARGA CONTURI IN ELVETIA SUA DE BANII ETC SI SE FURA MIILIARDE PT TARA SI POPOR DAR CU PE CEI DIN SRI NU-I DUCE CAPUL NICI CUM SE FAC E DODUL LA SIRET, MAINE O SA VINA SI O SA ZICA CA AU PRIN SU PPARAZZI CA A POZAT PE X YZ VA VAI CE GRAV IAR XYZ ESTE DEFAPT SPION SI DISTRUGATORUL ROMANIEI SI INLOC SAL ARESTEZE PE SPION PE POLITICIANUL CORUPT IIL ARESTEAZA PE PAPARAZZZI. PANA SI RROMI SUNT MAI DESTEPTI DECAT ANGAJATI SRI

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3059 secunde