Hai la Piața Țărănească!!!

966
Hai la Piața Țărănească!!! - piatataraneasca-1311266456.jpg
În acest week-end, pe platoul din fața Casei de Cultură din Constanța, a revenit cu o nouă ediție, dar și cu preparate tradiționale românești proaspete Târgul Piața Țărănească.

Bunătăți pregătite după vechi rețete de familie și obiecte meșteșugărești fabricate cu drag și îndemânare sunt aduse de producători și meșteri populari din Pitești, Harghita, Constanța, Brașov, București, Mărginimea Sibiului, Sălaj, Bihor.

Revine cașcavalul de la Bran sau Stoenești, brânza în coajă de brad, urda dulce și sărată, brânza cu busuioc și pătrunjel, telemeaua cu mărar din județul Brașov, telemeaua proaspătă și veche de la Tilișca. Tot din zona Bran Moeciu, veți găsi pastramă de oaie, de berbecuț și vită, dar și cârnați cruzi sau afumați și pâine de casă ardelenească.

De dulce se respectă tradiția cu unul dintre cele mai vechi deserturi ale copilăriei: turta dulce. Și mai găsiți și produse apicole de la Cumpăna, miere de salcâm, de tei, rapiță, polifloră, miere cu semințe, propolis și polen.

La degustat, găsiți vin din județul Prahova și vestita palincă de Sălaj și energizante naturale din miere și cătină din Bihor. Tratamente naturiste sub formă de ceaiuri, siropuri, tincturi și alifii găsiți la standul Apuseni Natural Products, din județul Bihor.

Toate aceste bunătăți se iau, așa cum cere tra-diția, la Piața Țărănească, pe degustate!!!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Iulie 2011
Stire din Monden : Daniela Crudu vrea mașină nouă
Pagina a fost generata in 0.4362 secunde