Haine contrafăcute, la vânzare în stațiunea Mamaia

312
1
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întreprins, alături de reprezentanți ai Gărzii Financiare Constanța, respectiv lucrători vamali, acțiuni pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală, confiscând articole de îmbrăcăminte și încălțăminte în valoare de peste 765.000 lei.

Ieri, în jurul orei 17.30, oamenii legii au controlat un container sosit din China pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în București, încărcat cu 2.796 perechi de încălțăminte sport pentru femei, bunuri susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală.

Bunurile descoperite, cu o valoare de aproximativ 750.000 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea confiscării.

În aceeași zi, pe raza stațiunii Mamaia, o echipă mixtă formată din lucrători ai Gărzii de Coastă și ai Gărzii Financiare a verificat două societăți comerciale despre care existau indicii că oferă spre comercializare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte susceptibile a fi contrafăcute. Astfel, au fost ridicate în vederea confiscării 114 articole, cu o valoare de aproximativ 15.100 lei dacă ar fi fost originale.

Pe numele administratorilor societăților comerciale în cauză, un cetățean chinez, unul armean și doi români, au fost întocmite lucrări penale pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Comentează știrea

COSMIN
13 iulie 2012
Imposibil

Sunt consternat de-a dreptul sa aflu ca in statiunea de interes national Mamaia se vinde marfa contrafacuta. Probabil primarul Mazare este prea ocupat cu camioanele de femei sau cu vanzarea autorizatiilor de contruire si nu are timp sa se ocupe si de imaginea statiunii.

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 13 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța!
Pagina a fost generata in 1.3345 secunde