HANDICAPATĂ SAU DOAR NESIMȚITĂ?

1970
5
HANDICAPATĂ SAU DOAR NESIMȚITĂ? - parcare-1476082402.jpg

Articole recomandate

După-amiaza zilei de sâmbătă, la Mega Image. Fără a sta prea mult pe gânduri, o șoferiță își parchează automobilul pe locul destinat persoanelor cu dizabilități.  Cel puțin la prima vedere, posesoarea mașinii nu părea handicapată, ca să-și justifice gestul... Dar să nu judecăm după aparențe! 







Comentează știrea

mega image langa vama
10 octombrie 2016
ejti prost, stai jos

Unu la mana: locul a fost "pictat" acum cateva saptamani de handicapati. De cand e magazinul ala nu a fost loc de handicapati. Doi la mana: ma pis pe ei de handicapati ca numai drepturi au, nicio obligatie fata de societate. Sa nu le mai puna locuri ostentativ in fata magazinului, ca e discriminare fata de restul care muncim ca sa-i ducem in carca.

Taygetos
10 octombrie 2016
statul asistential mafiot

isi doreste cat mai multi atarnache si ii incurajeaza dandu-le drepturi si beneficii pe spinarea omului de rand care le subventioneaza existenta platind taxe si impozite. Practic in spinarea fiecarui om care munceste cinstit, statul plaseaza 1-2 saprofiti. Fie ca vorbim de mama eroina cu sase copiii dar fara venituri, care nu se mai opreste din fatat, fie ca vorbim de coloratii de la henri coanda, fie ca vorbim de copiii strazii - care strada ? ca doar nu i-a plamadit strada din asfalt. Acum suntem la faza handicapati - si pentru ca traim in Romania, avem multi, foarte multi - suficient de multi ca sa-i permita lui mazare o re-alegere in patru acte fara emotii. Parte a handicapatilor au chiar si patalama, uneori fabricata ca diploma de bac, uneori pe bune, important e sa o ai pentru ca ea e cheia accederii intr-o lume de beneficii si privilegii inaccesibila omului de rand care e doar condamnat sa plateasca nota. Treaba asta se cheama dictatura minoritatii - iar ultima manifestare se cheama locuri de parcare speciale pentru persoane cu handicap. Evident locurile nu pot fi decat in buza magazinului - daca chiar ii pasa cuiva facea o zona speciala cu lift dedicat, dar la noi nici vorba de asa ceva. Au trasat niste locuri de porc in fata magazinului, cat sa incapa linistit un maybach si le-au marcat. O flegma in ochii cetateanului de rand si o buna ocazie de a-i reaminti cum merg lucrurile.

Avocatu"
10 octombrie 2016
Parcare

Nr. 2 are dreptate...Respectati legea,sau schimbati-o !Restul sunt comentarii .......sa ne aflam in treaba!

Avocatu"
10 octombrie 2016
Parcare

Scuze,nr.4 are dreptate...!

Si
10 octombrie 2016
Parcare

Si ? Sunt multe astfel de cazuri . La Auchan , cat e de mare parcarea , nesimtitii parcheaza in afara ei , langa intrare. Daca nu se iau masuri pecuniare , ei vor sfida in continuare.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0193 secunde