HAOS ȘI COZI INFERNALE ÎN TRAFIC, LA CONSTANȚA: "Suntem în plin sezon estival, nu se poate așa ceva!"

2686
2
HAOS ȘI COZI INFERNALE ÎN TRAFIC, LA CONSTANȚA:

Articole recomandate

Circulație infernală pe bd. 1 mai din Constanța! Coada începe de la semaforul din zona Gării și până la Far, motivul fiind acela că se efectuează lucrări de asfaltare pe porțiunea cuprinsă între Centrul de Scafandri și Far, în direcția de mers către Mangalia.

Exasperat, unul dintre șoferii blocați în trafic a oprit mașina Cuget Liber, spunând revoltat: "Este bătaie de joc! Suntem în plin sezon estival, nu se poate așa ceva! Se joacă cu nervii noștri! Aceste lucrări ar trebui efectuate noaptea, nu ziua când sunt turiști și oricum străzile sunt intens circulate!"


Se mai fac lucrări și pe porțiunea cuprinsă între Podul Doraly și intersecția cu strada Pandurului. Practic, circulaiția se strangulează de două ori, iar din acest motiv șoferii sunt nevoiți să stea minute în șir prinși în cozi imense. 


Comentează știrea

Mine
18 iulie 2017
..

Sunt sigur ca a oprit masina voastra :))) cand ati facut voi un articol despre problemele din constanta??stiti voi nu alea platite de radet

Nu conteaza
18 iulie 2017
Stai acasa daca nu-ti comvine!!

Pe vremea cand circula cu tramvaiul, troleibuzul, autobuzul, inghesuit si plin de transpiratie, nu mai comenta, considerand ca asa este normal. Acum, si-a luat taranu masina si vrea sa mearga ca la raliu. Haos!!!!???? A mers in coloana cu 20-30 km/ ora un km si sa oparit!! Daca nu-i comvine sa-i ia masa strada! Daca face, de ce face, daca nu face, de ce nu face. Dracu sa va inteleaga, sunteti oligofreni!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6594 secunde