Horia Țuțuianu, declarații acide la adresa reprezentanților DRDP, Enel și RAJA

405
3

Articole de la același autor

Președintele CJC, Horia Țuțuianu a avertizat astăzi, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, reprezentanții DRDP, Enel și RAJA să acționeze cu celeritate. Acesta a avut și câteva declarații acide asupra acestora:
"Am cerut primarilor să se pregătească mai bine ca anul trecut. Sper să nu mai fie cazul să sun la Enel de 10 ori să trimită o echipă să intervină în peste 150 de sate rămase fără energie electrică", declarat Horia Țuțuianu în cadrul ședinței.


Referitor la DRPD Horia Țuțuianu a ținut să precizeze:"Mă bucur că ați putut ajunge la ședință. Acum că avem și ministru al Transporturilor din Constanța poate lucrurile  se vor mișca mai bine ca anul trecut la CNADNR și DRDP". În replică, Marin Dima, director al DRDP Constanta, a declarat că utilajele au fost suplimentate, aproape dublate, cu care se va acționa în caz de nevoie. 


În prima perioadă a anului trecut, președintele CJC spune că nu a colaborat deloc bine cu DRDP Constanța și că a fost nevoit să dea "o grămadă de telefoane pentru a rezolva situațiile de urgență". De asemenea, Horia Țuțuianu nu dorește ca situația de anul trecut să se repete, când utilajele RAJDP au acordat sprijin DRDP care nu beneficia de suficiente utilaje.






Comentează știrea

Enel
2 noiembrie 2017
Enel

Cum sa intervina mai repede ca anul trecut, daca acum au mai putini angajati, mai prost platiti?

Numarul 4
2 noiembrie 2017
Unde sunt declaratiile acide ?

@ Sorin Hulubei "Horia Țuțuianu, declarații acide" vs ":"Am cerut primarilor să se pregătească mai bine ca anul trecut. Sper să nu mai fie cazul să sun la Enel de 10 ori să trimită o echipă să intervină în peste 150 de sate rămase fără energie electrică"" Esti prost omule ?

de pe pept
3 noiembrie 2017
Pornopiticu

e suparat pt ca la tinuta de iarna nu I se mai vede lantul so parul

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0363 secunde