Hoț din locuințe, prins de polițiștii constănțeni! Fura din casele oamenilor bunuri de mii de lei

270
Hoț din locuințe, prins de polițiștii constănțeni! Fura din casele oamenilor bunuri de mii de lei - fondbolsevismpolitiaconstanta113-1544609184.jpg

Articole recomandate

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Seimeni au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Seimeni, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.


Astfel, în noaptea de 27/28 noiembrie a.c., pesoana în cauză ar fi sustras mai multe scule profesionale din locuința unui bărbat, din localitatea Seimeni, creând un prejudiciu de 3500 de lei.


În urma cercetărilor efectuate, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina acestuia o altă infracțiune de furt calificat, faptă petrecută în noaptea de 11/12 noiembrie a.c., când tânărul ar fi sustras din locuința unui bărbat, din aceeași localitate, mai multe electrocasnice dar și scule electrice, bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei. 


La data de 11 decembrie a.c., tânărul în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 12 decembrie a.c., va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5808 secunde