Hoți de buzunare băgați la răcoare

355
În timpul sezonului estival, numărul furturilor din buzunare crește considerabil - hoții specializați pe astfel de furtișaguri profită de aglomerațiile create în centrul orașului ori în mijloacele de transport în comun și sustrag tot ce le pică în mână. Din acest motiv, și polițiștii sunt mult mai atenți pe acest segment infracțional.
Luni dimineață, în jurul orei 9,00, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța l-au surprins în flagrant pe Calo Memet, de 37 de ani, în timp ce buzunărea un septuagenar. Victima se afla în dreptul unui ghișeu din Policlinica 1 și nu a observat când hoțul l-a "ușurat" de portofelul în care avea 170 de lei și un abonament RATC. Hoțul a fost arestat preventiv pentru 20 de zile.
Un alt hoț de buzunare a fost identificat pe baza descrierii făcute de o victimă. Roza Radu, de 53 de ani, din Babadag, le-a spus polițiștilor că în timp ce călătorea cu microbuzul 310, i-a fost sustras din poșetă un portofel în care avea peste 1.000 de lei și actele de identitate. Hoțul a fost identificat în persoana lui Tasim Memet, de 42 de ani, care în prezent este arestat preventiv pentru 29 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Iulie 2010
Stire din Eveniment : Dispărut de acasă
Marţi, 20 Iulie 2010
Stire din Eveniment : Suspiciuni de crimă la Agigea
Pagina a fost generata in 2.1247 secunde