Hoți de cablu, prinși de polițiști cu focuri de armă

415
Polițiștii de la Transporturi au prins, ieri dimineață, cinci indivizi în timp ce furau cablu din rețeaua de telecomunicații Medgidia - Valea Dacilor. Pentru reținerea suspecților, oamenii legii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare. Abia după ce polițiștii au tras opt focuri de armă, făptașii s-au predat.
În dimineața zilei de ieri, în jurul orei 9, polițiștii de la Transporturi au fost sesizați telefonic că, pe linia Medgidia - Negru Vodă, s-au întrerupt comunicațiile telefonice din motive necunoscute.
Oamenii legii s-au deplasat imediat în zonă, unde au observat pe câmpul din apropierea căii ferate, un grup de cinci persoane care ardeau mai multe bucăți de cablu. La vederea polițiștilor, indivizii au fugit în direcții diferite, însă au fost prinși imediat.
Pentru reținerea acestora și după efectuarea somațiilor legale, polițiștii au executat opt focuri de avertisment în plan vertical, cu armamentul din dotare, moment în care indivizii s-au predat. Potrivit anchetatorilor, cei cinci suspecți sunt Derviș Demir, de 25 ani, Memet Samir, de 19 ani, Ibram Elvis, de 18 ani, Denis Șerban, de 21 ani, și Suliman Erdal, de 20 ani, toți din Medgidia.
În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că indivizii au sustras prin tăiere 80 metri cablu de telecomunicații din zona Medgidia cu scopul de a comercializa cuprul rezultat. Cei în cauză sunt suspecți de comiterea mai multor furturi de cablu de la instalațiile feroviare, fapte săvârșite anul acesta, cu prejudiciu în valoare de peste 30.000 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9958 secunde