Hoți de fier vechi prinși în flagrant, la Medgidia

238
Polițiștii din Medgidia au fost sesizați telefonic, prin 112, aseară, în jurul orei 21,00, de către paznicul unei unități comerciale, cu privire la faptul că mai multe persoane au decopertat pământul pe o porțiune ce acoperă conductă metalică aparținând fostului sistem de irigații al societății.

Un echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului și a găsit, în imediata apropiere a zonei indicate, pe un drum de pământ, o autoutilitară înmatriculată, în care se aflau trei persoane cu vârste cuprinse între 29 și 44 de ani. De asemenea, în autoutilitară au fost găsite două tuburi de oxigen pline, o butelie aragaz, o rangă, o cazma, o lopată, un ciocan și un dispozitiv de tăiat fier, tip autogen și furtunele din cauciuc aferente.

Cele trei persoane depistate în zonă, precum și bunurile identificate au fost duse la sediul Poliției Medgidia, în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, cu suspecții în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4287 secunde