Concurs Hoți de tăurași reținuți la Medgidia

819

Articole de la același autor

Patru tineri au fost reținuți de polițiștii de la Secția 4 Rurală Medgidia pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Ei sunt acuzați că au furat șapte tăurași din cireada unui cetățean din Tortoman, creând astfel un prejudiciu în valoare de 18.000 de lei.

Ei au fost depistați în baza unor informații pe care le aveau polițiștii de la Secția 4 Rurală Medgidia. Astfel că, luni, oamenii legii au identificat și scos din trafic o autoutilitară condusă de Emin Geambec, de 44 de ani, din Medgidia, care era însoțit de Gemaidin Iusein, de 37 de ani, tot din Medgidia, și Ion Roșu, de 36 de ani, din Tortoman.

În autoutilitară au fost găsiți doi tauri, de câte 400 de kg fiecare, despre care primii doi au spus că i-au cumpărat de la însoțitorul lor și, în acel moment, mergeu la domiciliul lor pentru a achita contravaloarea.

În timpul cercetărilor, polițiștii au primit sesizarea unui localnic din Tortoman, care se plângea că i-au dispărut șapte tăurași, semnalmentele animalelor depistate la cei trei corespunzând cu cele descrise de fiermier.

În urma investigațiilor efectuate în continuare, oamenii legii au depistat la domiciliul lui Ion Roșu un tăuraș de culoare neagră, de aproximativ 200 kg, iar alți patru într-o lizieră situată între localitățile Tortoman și Dorobanțu.

Ulterior, s-a ajuns și la identificarea celorlalți participanți la comiterea furtului. Este vorba de Cristian Cocoș, de 24 de ani, Nicolae Mihai, de 21 de ani, și Alexandru M.R., de 17 ani. Cei trei, alături de Ion Roșu au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, ei urmând a fi prezentați magistraților de la Judecătoria Medgidia cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul creat părții vătămate, care se ridică la suma de 18.000 lei, a fost recuperat și predat părții vătămate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4187 secunde