Hoți prinși în flagrant, azi noapte, de jandarmii din Constanța

150
Hoți prinși în flagrant, azi noapte, de jandarmii din Constanța - 19ianuariefurtcablujandarmi1-1390141936.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbați au fost surprinși de un echipaj de jandarmerie în timp ce săpau, pentru a sustrage cablu electric cu inserție metalică. Unul dintre cei doi a fost reținut de jandarmi, după ce în prealabil au folosit un foc de avertisment tras în aer, în plan vertical.


Azi noapte, în jurul orei 00.10, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța care patrula în zona conductelor de transport produse petroliere a surprins, la aproximativ 1,5 Km N-V de localitatea Cuza Vodă, în apropierea căii ferate care face legătura între localitățile Medgidia și Tulcea, doi bărbați care săpau un șanț de aproximativ 30 metri lungime. 
La vederea militarilor unul dintre cei doi a fugit, fiind prins de către jandarmi după ce a tras un foc de avertisment tras în aer, în plan vertical.


La fața locului, jandarmii au găsit uneltele folosite de cei doi, respectiv, un târnăcop, o cazma, o lopată, un fierăstrău cu pânză tip bomfaier, un patent dar și două bucăți de cablu electric cu inserție metalică, cu diametru de 3 cm și cu o lungime totală de aproximativ 23 metri.


Persoanele în cauză, F.M. de 41 ani, F.G. de 33 ani, din Constanța, au fost conduse la sediul subunității de jandarmi Medgidia unde li s-au întocmit actele de constatare pentru comiterea faptei de furt calificat, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5008 secunde