HOȚI PRINȘI ÎN FLAGRANT. Furau băutură și produse alimentare!

393
HOȚI PRINȘI ÎN FLAGRANT. Furau băutură și produse alimentare! - handcuffs21024881280640x400-1612350201.jpg

Articole de la același autor

Marți, 2 februarie, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au depistat, în flagrant delict, 2 bărbați, de 23, respectiv 58 de ani, precum și o femeie, de 26 de ani, în timp ce ar fi încercat să fugă după ce ar fi sustras mai multe produse alimentare dintr-o societate comercială situată în comuna Valu lui Traian. Prejudiciul, în valoare de 140 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. 
De asemenea, urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 19 ani, bănuit de comiterea faptei. 
Astfel, la data de 2 februarie a.c., polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras, din incinta unui hypermarket situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, 6 sticle de băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de peste 1.400 de lei. 
În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7307 secunde