HOȚI PRINȘI ÎN FLAGRANT! Tone de grâu, furate dintr-un tren

122
HOȚI PRINȘI ÎN FLAGRANT! Tone de grâu, furate dintr-un tren - transporturipolitisttransporturi-1542706133.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de la Transporturi au depistat și reținut trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 6 tone de grâu au fost confiscate.


La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi și cei ai Postului de Poliție TF Constanța, în urma unei depistări în flagrant delict și a probatoriul administrat, au identificat trei persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


Astfel, la data de 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție TF Constanța au surprins în flagrant delict două persoane bănuite că ar fi sustras aproximativ 6000 kilograme de grâu, dintr-un tren de marfă, care tranzita zona Palas - Port Constanța.


În urma verificărilor și a activităților informativ-operative desfășurate, polițiștii constănțeni au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, trei persoane bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre doi bărbați, în vârstă de 19, respectiv 30 de ani și o femeie, de 48 de ani.


La data de 16 noiembrie a.c., cei trei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța care a dispus pe numele acestora arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.


Persoanele în cauză au fost introduse în C.R.A.P. al IPJ Constanța.


Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9805 secunde