Hoții au ieșit la atac!

1239
1
Hoții au ieșit la atac! - 13hotishutterstock6b9dc63d54-1326056181.jpg
Polițiștii constănțeni spun că este în creștere numărul furturilor mărunte, în special în mediul rural. Hoții fură orice, de la țevi pentru fier vechi, până la rufele de pe sârmă. De aceea, sfatul oamenilor legii către cetățeni este să-și asigure corespunzător bunurile, căci pagubele făcute de hoți pentru a-și asigura "calea" comiterii furtului pot fi mai mari decât valoarea bunului sustras.

De exemplu, sâmbătă, Adrian Gheraliu, de 19 ani, din județul Ilfov, a spart geamul unui autoturism parcat pe o stradă din Cernavodă pentru a sustrage o borsetă. În aceasta nu erau bani, dar fusese lăsată la vedere și a atras atenția răufăcătorului.

Un alt furt, anchetat de polițiști, a fost comis în satul constănțean Văleni, de Emura Raim, de 20 de ani; în noaptea de vineri spre sâmbătă, el a intrat în curtea unui vecin și a furat mai multe componente metalice, cu gând să le ducă la fier vechi. A fost însă prins de polițiști și este cercetat în libertate. 

Comentează știrea

istrate
9 ianuarie 2012
niste nulitati

Aceste elemente sunt niste insecte care trebuiesc stirpite.Rau a facut ca politiei li sau luat drepturile de ai incinge pe jegosii astia!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Anchetat pentru furt din mașină
Pagina a fost generata in 0.3949 secunde