Hoții au invadat stația CF Murfatlar

230
Hoții au invadat stația CF Murfatlar - cumsaneferimcasadehoti434x326-1358204925.jpg
Polițiștii de la Postul de Transporturi Valu lui Traian trebuie să descopere hoții care au pus în pericol circulația pe calea ferată, după ce au furat releurile de la două panouri de semnalizare din Murfatlar. Astfel, în week-end, polițiștii au fost sesizați de angajații CFR, care au descoperit că existau defecțiuni pe traseu, în apropierea stației Murfatlar. Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit că două dulapuri aferente rețelei de semnalizare erau deschise, iar din interior dispăruseră opt relee, pe care, cel mai probabil, hoții le-au sustras pentru a le valorifica la fier vechi.

De asemenea, polițiștii au fost sesizați de dispariția a șapte tone de îngrășământ chimic dintr-un vagon staționat în aceeași stație. Astfel, reprezentantul firmei SC Ameropa Grains SA a sesizat Poliția Transporturi că unul dintre cele 24 de vagoane încărcate cu îngrășământ chimic, staționate în gara respectivă, a fost deschis. Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit că din interior dispăruseră 14. 

Toate dosarele au fost înregistrate cu autor necunoscut, iar oamenii legii des-fășoară anchete pentru descoperirea suspecților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Furt de la un puț de apă din 23 August
Pagina a fost generata in 0.4578 secunde