Hoții care au jefuit o firmă din Portul Murfatlar, anchetați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța

273
Hoții care au jefuit o firmă din Portul Murfatlar, anchetați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța - arestat1-1615302413.jpg

Articole de la același autor



Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța au formulat propunere de arestare pentru 30 de zile pentru un bărbat de 29 de ani, acuzat de furt calificat. De asemenea, un alt bărbat este cercetat sub control judiciar. 
„În noaptea de 03/04.03.2021, împreună cu B.R. şi cu complicitatea unei persoane neidentificate până în prezent, a pătruns în incinta unei societăți din Portul Murfatlar, escaladând gardul împrejmuitor, de unde au luat, cu scopul de a-şi însuşi pe nedrept, 12 acumulatori și mai multe piese metalice de utilaje, care se aflau în curtea societății, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în valoare de aproximativ 12.000 lei.
De asemenea, în sarcina persoanei anchetate B.R. se rețin următoarele: 
În noaptea de 03/04.03.2021, împreună cu C.P.P. şi cu complicitatea unei persoane neidentificate până în prezent, a pătruns în incinta unei societăți din Portul Murfatlar, escaladând gardul împrejmuitor, de unde au luat, cu scopul de a-şi însuşi pe nedrept, 12 acumulatori și mai multe piese metalice de utilaje, care se aflau în curtea societății, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în valoare de aproximativ 12.000 lei.
Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpații C.P.P. și B.R.”, au arătat procurorii. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7721 secunde