Hoții de cereale și fier vechi au pus stăpânire pe sate

296
Hoții de cereale și fier vechi au pus stăpânire pe sate - hoti1339154985-1351283656.jpg
Mai mulți bărbați au ajuns în atenția polițiștilor, fiind acuzați că au furat mai multe cereale din curtea unor localnici.


Unul dintre cazurile anchetate de oamenii legii a avut loc în Mangalia. Vasile M. și Niculae M. R., de 26 de ani, sunt acuzați că, în noaptea de joi spre vineri, au pătruns în incinta Fermei Avicola, situată în extravilanul municipiului Mangalia, de unde au furat mai multe produse, o parte dintre ele fiind găsite la locuința unuia dintre suspecți.

La rândul lor, polițiștii din Independența cercetează în libertate pe Ilie U., de 21 de ani, și Mihai N.E., de 21 de ani, ambii din Dumbrăveni, acuzați că în aceeași noapte au furat din curtea unui localnic aproximativ 1.000 de kilograme de grâu și obiecte metalice. O parte din bunurile furate au fost găsite la locuințele lor, o parte la un centru de colectare a deșeurilor feroase din Cobadin.

Un caz similar este și în atenția polițiștilor din Rasova. Gheorghe D., de 55 de ani, din Cochirleni, este acuzat că împreună cu alți trei indivizi, deocamdată neidentificați, au furat aproape jumătate de tonă de kilograme de grâu, 150 kilograme de porumb boabe și mai multe piese uzate de tractor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Constănțeancă prinsă la furat
Pagina a fost generata in 0.3621 secunde