Se pregătesc de sărbători:

Hoții din Constanța poftesc la cârnați!

201
1
Hoții  din Constanța poftesc  la cârnați! - hotiidinconstantapoftesclacarnat-1386267889.jpg

Articole de la același autor

Și hoții din județul Constanța se pregătesc de sărbătorile de iarnă. Prin urmare, și bunurile pe care le fură sunt în ton cu sezonul! Astfel, un constănțean care locuiește pe strada Negip Fazal, din comuna Valu lui Traian, a avut parte de o surpriză neplăcută: hoții i-au intrat în casă și i-au furat două telefoane mobile, o cameră video, dar și zece kilograme de cârnați. Suspecții, care nu au fost încă identificați, au intrat în casă prin forțarea ferestrei.

O altă localitate, altă țintă, de asemenea în ton cu sezonul: în Eforie, un localnic a rămas fără cazanul de țuică, pe care-l avea în curtea imobilului.

În schimb, alți hoți și-au îndreptat atenția asupra bunurilor pe care pot să le comercializeze mai ușor: dintr-un magazin din piața Brotăcei, din municipiul Constanța, au fost furate 300 de pachete de țigări, iar dintr-o locuință în construcție din Lazu, au fost furate un generator electric, o bormașină și un polizor.

"Poliția constănțeană depune eforturi susținute pentru prinderea și tragerea la răspundere penală a infractorilor, însă, înainte de toate, fiecare trebuie să fie cel mai bun paznic al propriilor bunuri, iar conduita preventivă trebuie să rămână componenta de bază a existenței noastre", au atras atenția reprezentanții Poliției Constanța.

Comentează știrea

christian louboutin reviews
28 februarie 2014
christian louboutin reviews

christian louboutin usa sales Stiri Eveniment : Hoții din Constanța poftesc la cârnați! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin reviews http://epagent.seattleworklife.org/images/christian-louboutin-knockoffs.asp

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Constănțence prinse la furat
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Prins la furat, în curtea unui imobil
Vineri, 29 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Hoț prins pe stradă
Pagina a fost generata in 0.6092 secunde