Hoții veniți la furat au băgat furca-n proprietar

323
Un bărbat de 62 de ani a ajuns la spital, ieri dimineață, în stare gravă, după ce a fost bătut măr de hoții care veniseră să-i jefuiască gospodăria.

Constănțeanul are o bucată de teren în apropiere de Popasul Cișmea și și-a încropit și o grădină, unde rămâne peste noapte în timpul verii.

În noaptea de marți spre miercuri, bărbatul a auzit zgomote și a ieșit să vadă ce se întâmplă. Nu mică i-a fost mirarea când a dat, pe proprietatea lui, de cinci indivizi de etnie rromă, care încărcau bunurile din curte și găinile într-o căruță trasă de un măgar.

Hoții au tăbărât pe proprietar, lovindu-l cu ce au găsit la îndemână, ba chiar l-au și înțepat cu o furcă, în mână și în picior, după care s-au făcut nevăzuți, cu mai multe bunuri din curtea victimei.

Preț de câteva ore, victima s-a chinuit să-și anunțe rudele cu privire la cele întâmplate. Abia spre dimineață a reușit să ia legătura cu fratele și fiul său, care au anunțat oamenii legii și l-au transportat la spital, unde a rămas internat. El a fost diagnosticat cu politraumatism prin agresiune și mai multe fracturi costale, ieri dimineață fiind supus și unei intervenții chirurgicale.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale din Poliția municipiului Constanța, iar spre după-amiază aceștia alcătuiseră deja un cerc de suspecți - principala suspiciune a oamenilor legii, dar și a victimei, este că agresorii sunt din Palazu Mare. Victima urmează să fie expertizată medico-legal pentru a se stabili de câte zile de îngrijiri medicale are nevoie, aspect în funcție de care urmează să se stabilească și încadrarea faptei: tâlhărie sau tentativă de omor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4844 secunde