Hoțul din locuințe care a speriat Constanța este căutat. L-ați văzut?

541
1
Hoțul din locuințe care a speriat Constanța este căutat. L-ați văzut? - untitled1-1413997735.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au dat în urmărire națională un bărbat suspectat de comiterea mai multor furturi din locuințe. Este vorba despre Chemal Ibram, de 37 de ani, bănuit că în perioada aprilie 2013 - octombrie 2014, împreună cu alți indivizi, a jefuit opt locuințe din municipiul Constanța și din localitățile limitrofe.

Totodată, bărbatul este unul dintre cei trei suspecți care, în luna septembrie, au reușit să scape de polițiști, după o urmărire cu focuri de armă în zona Eden a municipiului Constanța. Ceilalți doi suspecți, Amet Ibram și Bairam Sinan, zis "Piticul" au fost arestați preventiv în urma descinderilor de joi, 16 octombrie. La data respectivă căutat era și Chemal Ibram, dar acesta dispăruse deja de acasă. Totodată, și alți complici de-ai bărbatului, alături de care a dat cele opt jafuri, au ajuns după gratii, în urma perchezițiilor de săptămâna trecută.

Marți, 21 octombrie, magistrații Judecătoriei Constanța au emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele suspectului, pe o perioadă de 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, suspecții făceau parte dintr-o grupare infracțională care au comis pagube de aproximativ 450.000 de lei, prin furturile comise. Suspecții își alegeau țintele în funcție de mașina din fața porții și de dimensiunea imobilului. Aceștia trimiteau minori la înaintare, pentru a verifica dacă era cineva acasă. Apoi, în vreme ce unii stăteau de pază, alții acționau. Astfel au furat bijuterii, televizoare LCD, laptopuri, ceasuri și telefoane mobile etc.

Cei care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată secție de Poliție, Dispeceratul Poliției Constanța, la telefon 0241.611.364, interior 20005 sau la Serviciul de urgență 112.

Comentează știrea

iulia
22 octombrie 2014
l

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Hoț versat,  la doar 15 ani!
Miercuri, 15 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Băgat după gratii pentru furt de fier
Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Constănțean tâlhărit de un amic
Duminică, 19 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Arestat pentru furt!
Pagina a fost generata in 1.3328 secunde