Huidu nu avea interdicție să șofeze. Medicii l-au declarat apt pentru a conduce

625
Huidu nu avea interdicție să șofeze. Medicii l-au declarat apt pentru a conduce - stefanhuidu-1319024027.jpg
Șerban Huidu nu avea vreo interdicție de a conduce de la medicii care l-au tratat în urma accidentului de schi de iarna trecută, susține avocatul său, Ion Mînjină, care afirmă chiar că Huidu este în posesia unei scrisori medicale prin care i se recomandă să-și reia toate activitățile anterioare.

"Nu există niciun fel de interdicție de a conduce pentru domnul Huidu. Vă garantez acest lucru", a declarat avocatul Mînjină, astăzi, potrivit Mediafax.

Avocatul a precizat chiar că Șerban Huidu "este în posesia unei scrisori medicale" prin care, după accidentul de schi de iarna trecută din Austria, la finalul tratamentului și perioadei de supraveghere, i se recomandă să-și reia toate activitățile anterioare, "implicit pe aceea de a conduce".

"Nu vă pot spune dacă documentul este eliberat de medicii de la clinica de la Viena sau de echipa medicală română care l-a supravegheat la revenirea în țară. Nu am văzut încă personal acest document, doar mi s-a spus că el există. Oricum noi îl vom depune la dosarul cauzei", a declarat Mînjină.

Acesta a ținut să dezmintă mai multe informații vehiculate recent în media. Astfel, avocatul a precizat că, din câte a vorbit cu Șerban Huidu, "nici vorbă" ca atenția să-i fi fost distrasă de copiii aflați pe bancheta din spate a mașinii.

Despre frecvența cu care Huidu conducea după accidentul de la schi avocatul a preferat să nu vorbească, nefiind informat în legătură cu acest aspect, și el intens dezbătut de presa ultimelor zile.

"Clientul meu și familia sa sunt bine din punct de vedere medical. Sigur, emoținal, domnul Huidu este foarte afectat", a spus avocatul.

Potrivit acestuia, una dintre familiile celor trei victime ale accidentului provocat de vedeta de televiziune a primit deja un ajutor financiar din partea familiei Huidu, celelalte refuzând orice discuție până la încheierea ceremoniilor de înmormântare. "Suntem alături de domniile lor și îi vom ajuta cum vom putea", a mai spus avocatul Mînjină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 19 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Arde Terasa Belona, din Eforie Nord!
Pagina a fost generata in 1.6683 secunde