I-a dat INTERZIS! Ce se întâmplă cu pachebotul de lux Westerdam

526
I-a dat INTERZIS! Ce se întâmplă cu pachebotul de lux Westerdam - nava-1581582133.jpg
O navă de croazieră americană, căreia i s-a interzis să acosteze în cinci porturi din Asia, de teama de epidemiei de coronavirus, a ajuns, în această dimineață, în Cambodgia, unde pasagerii săi vor putea debarca în sfârșit, informează agenția AFP, consultată de Agerpres.

Cei 1.455 de turiști aflați la bordul pachebotului de lux Westerdam s-au îmbarcat pe 1 februarie în Hong Kong, unde au fost depistate circa 50 de cazuri de Covid-19, apoi urmau să își continue călătoria spre Japonia.

Cu toate acestea, de teama epidemiei care a făcut deja peste 1.300 de victime, în principal în China continentală, a fost interzisă acostarea pachebotului în arhipelagul nipon, apoi în Taiwan, în Filipine, pe insula americană Guam și în sfârșit în Thailanda. Prin urmare, pasagerii au rătăcit pe mare peste 10 zile.

Miercuri, premierul cambodgian, Hun Sen, a decis să permită navei să acosteze în portul Sihanoukville (sud).

Potrivit operatorului pachebotului Westerdam, compania Holland America Line, niciun caz de infectare cu Covid-19 nu a fost detectat la bord.

Pasagerii vor trebui să efectueze un control medical înainte de a avea voie să debarce, a declarat Christina Kerby, o turistă americană aflată la bord, pe rețelele de socializare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4313 secunde