I-a scos foamea la furat

1019
1

Articole de la același autor

Polițiștii Secției 8 Rurală Băneasa au fost sesizați de un bărbat de 84 de ani, din localitatea Oltina, cu privire la faptul că, în cursul nopții, persoane necunoscute au pătruns în beciul locuinței, de unde i-au sustras aproximativ 30 kg fasole, dar și în locuință, unde au răvășit lucrurile în două camere, fără a sustrage bunuri.
În urma investigațiilor, polițiștii l-au identificat ca suspect de comiterea acestei fapte pe Sergiu Ionuț Voiculescu, de 22 de ani, din Oltina. Bărbatul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
De asemenea, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 8 Rurală Chirnogeni i-a prins în flagrant pe Gheorghe Bortoș, de 47 de ani, Ciprian Bortoș, de 22 de ani, și un minor în vârstă de 14 ani, care sustrăgeau semințe de floarea-soarelui pe care le încărcau în saci din rafie, urmând să îi transporte în afara unei societăți comerciale, aruncându-i peste gard.
Cei în cauză sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comentează știrea

Claudia
8 septembrie 2011
BRAVO !

Bravo! Va felicit,d-na reporter Paula Solomon,pentru titlul ales pentru descrierea FURTURILOR ! Superb si mai ales educativ. Daca va e foame,FURATI !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3932 secunde