I-au furat cântarul din magazin în contul unei datorii

420
Doi tineri au vrut să-și facă singuri dreptate și au luat fără acordul proprietarului un cântar, în contul unei datorii mai vechi.
În cursul zilei de joi, Daniel Dinu, de 28 de ani, și Elena Ortansa Azamfirei, de 23 de ani, ambii din Medgidia, s-au dus la Bărăganu deoarece Maria Datcu, de 55 de ani, din localitate, avea să le dea o datorie. Ajunși la magazinul unde lucra femeia, ea le-a spus celor doi că trebuie să mai aștepte până ce le va înapoia datoria de 150 de lei, deoarece nu are bani. Supărați că au bătut drumul degeaba, iar femeia îi tot duce cu vorba, la plecare, Elena Ortansa Azamfirei a luat de pe tejghea un cântar electronic și, împreună cu Daniel Dinu, au plecat spre localitatea Ciocârlia cu un autoturism marca Renault.
Imediat ce au plecat din magazin, Maria Dinu a sunat polițiștii din localitate spunându-le că a fost păgubită de cei doi indivizi. Oamenii legii au dat în urmărire autoturismul cu care plecaseră cei doi, ei fiind opriți în localitatea Ciocârlia. Prejudiciul, în valoare de 200 lei, a fost recuperat, iar Elena Ortansa Azamfirei și Daniel Dinu s-au ales cu dosare penale pentru furt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7056 secunde