Iată ce se întâmplă dacă nu porți centura de siguranță

203
2
Iată ce se întâmplă  dacă nu porți centura de siguranță - politia2-1369797180.jpg
Polițiștii rutieri constănțeni desfășoară o acțiune amplă pentru disciplinarea șoferilor care se urcă la volan cu diverse nereguli. Astfel, pe parcursul a 24 de ore, oamenii legii au aplicat nu mai puțin de 491 de sancțiuni pentru șoferii indisciplinați, care s-au abătut de la respectarea legislației rutiere.

Nu mai puțin de 413 conducători auto au fost amendați cu câte 150 de lei pentru că au uitat să poarte centura de siguranță. De asemenea, patru pietoni s-au ales cu aceeași amendă, de 150 de lei, pentru că s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. În plus, rutieriștii au reținut două permise de conducere, dintre care unul pentru un șofer care "a uitat" să acorde prioritate de trecere unui alt autoturism. 

Comentează știrea

anonim
29 mai 2013
intrebare catre Politie fie locala, fie rutiera

in ultima vreme am vazut ca au inceput ridicarile de masini, o chestie laudabila, mai ales a celor oprite sau stationate in apropierea intersectiilor si a trecerilor de pietoni. Ce nu am inteles: ieri, 28.05.2013 ati inceput ridicarea masinilor parcate pe mijlocul strazii la sensul giratoriu de pe Soveja, unde intorcea 51 inainte. Cand am trecut cu masina, era un Audi auriu care avea deja montata macaraua, si proprietarul se certa cu politistii, dar dupa jumatate de ora, masina era tot acolo. Sa inteleg ca o ridicati ilegal, sau era vreun smecher si nu ati mai avut tupeu sa o ridicati. Si, ar trebui sa va faceti aparitia cand scap copii de la scoala nr 23 din zona Academiei navale; acolo toti parcheaza inainte, dupa si pe trecerea de pietoni si tu ca sofer trebuie chiar sa te opresti sa te uiti dupa copii, care oricum nu se vad, fiind mai mici in inaltime decat o masina.

Miruna
29 mai 2013
Distractie nonstop, mici, bere, furaciuni, mizerie sub covor - de-astea, de la noi. De aia da lumea navala - lumea "buna", desigur. Nebunii de nemtzi, aia cu bani munciti, se duc la bulgari

Distractie nonstop, mici, bere, furaciuni, mizerie sub covor - de-astea, de la noi. De aia da lumea navala - lumea "buna", desigur. Nebunii de nemtzi, aia cu bani munciti, se duc la bulgari

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Mai 2013
Stire din Eveniment : Folosiți centura de siguranță?
Pagina a fost generata in 0.2348 secunde