"Ieșim în stradă!". Protest după ce Gabriel Oprea a scăpat de urmărirea penală

23359
11

Articole de la același autor

După ce senatorul Gabriel Oprea a scăpat, datorită colegilor săi, de urmărirea penală în urma decesului polițistului Bogdan Gigină, pe mediile de socializare, românii sunt invitați să iasă în stradă pentru a protesta. 


"Fraților, nu sunteți. Nici dumnezei și nici invincibili. De aceea, joi ieșim în stradă, chiar la voi acasă, domnilor senatori. Noi, simpli cetățeni indignați venim la intrarea dinspre Senat a Parlamentului României, să-l comemorăm pe Bogdan Gigină și să cerem dreptate. Poate așa vă amintiți că nu există vreo diferență magică între noi și voi, că legea este aceeași pentru toți și că justiția trebuie lăsată să-și facă treaba", se arată în anunțul protestului. 


Protestul este programat să aibă loc peste 2 zile, joi, începând de la ora 18.00. Sute de cetățeni s-au alăturat demersului de a ieși în stradă. 


"Ieșim în stradă pentru cei care nu mai sunt printre noi și nu-și mai pot cere singuri dreptatea. Polițistul Bogdan Gigină a murit în timpul serviciului, când era antemergător pe motocicletă și deschidea drumul coloanei oficiale organizate pentru ministrul de interne, șeful său. Un polițist a murit, dar cel identificat de procurori ca vinovat de ucidere din culpă nu va ajunge în fața justiției, din cauza celor din Senatul României, care se cred deasupra legii", se mai precizează în anunț. 


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
S-a umplut paharul
20 septembrie 2016
nimeni nu este mai presus de lege

buna initiativa sa venim cat mai multi JOI

Palaz
20 septembrie 2016
Muie cu cacat la toți care ieșiți să demonstrați

Muie cu căcat la toți care ieșiți să demonstrați, așa ați făcut și cu Dl Ponta, și "v-ați recăpătat țara înapoi" :)) ne-au vândut tehnocratii și aerul care îl respirăm!

djhdg
20 septembrie 2016
fgjv

Ati distrus un om. Acel politai(dumnezeu sa il ierte) apartinea de un departament care avea niste sefi. Acei sefi lau trimis in strada si din punctul meu de vedere doar ei sunt vinovati. Oprea era ministru de interne nu seful motoretelor. Nu va lasati manipulati. Au profitat de acest accident sa inlature seful unui partid care crescuse ffff mult(ce sa întâmplat cu partidul lu Oprea?parca a fost luat de Băsescu). Nu va lasati manipulati.

Pentru jigodii
20 septembrie 2016
Legea trebuie sa fie egala pentru toti

Sunt ingrijorat sa constat ca exista persoane care nu inteleg unde a gresit Oprea. El nu avea voie sa aiba convoi insotitor. A incalcat legea aprobandu-si convoiul. Din incalcarea legii a murit un om.

dhhhx
20 septembrie 2016
dhhf

Nu el si-a aprobat convoiul. Ca el nu avea autoritate. Politia Bucuresti a aprobat. El a cerut(a facut cerere verbala sau scrisa)si sefu lu motoreta a aprobat.

Da
20 septembrie 2016
Daaa

Cadeti in capcana unui maidan portocaliu. Nu vedeti adevaratii vinovati. Primaria, firma care a facut lucrarea si gaura, inspectoratul in constructii. In locul pol, putea fi oricare moto sau masina civila. Si nu iesea nici un scandal, nu le pasa de noi la nimeni. Apoi urmeaza sefii lu gigina, gigina ca nu a comentat.probabil era lasat sa guste din miere ca toti politistii, de aia n-a comentat. Si oprea e vinovat, cel mai vinovat, ca toti politicienii ultimilor 26de ani. Dar aici e vorba de altceva, ca la Colectiv.

Cetatean
20 septembrie 2016
Vai de capul vostru

Mah imbecililor! Parlamentul prin votul dat NU a incuviintat INCEPEREA URMARIRII PENALE!!! S-a pus pavaza in fata Justitiei! Desigur si Oprea beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, dar asta se sustine in alta parte, nu la televizor, nu in Senat. Restul e cancan.

costica
20 septembrie 2016
opinie

Superoferta cu castiguri imediate! Iata in sfarsit o oferta noua, interesanta si profitabila prin care aveti posibilitatea reala de a castiga bani simplu, fara recrutari de oameni, fara batai de cap. Pur si simplu functioneaza! Va asteptam sa cereti mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Gigi
20 septembrie 2016
Delascularie

Cei care au facut groapa n-au imunitate. La fel sefii lu gigina. A trecut 1an, i-a impiedicat vreun vot pe procurori sa-i ancheteze peastia? Ca oprea e un gunoi, o scursura, un parvenit, hot nu e nici o surpriza. Doar ca el e un idiot util, o unealta utila manevrata de cine trebuie, exact cand trebuie. Si acum trebuie. Pe voi cine va manevreaza? Ati uitat de inundatia de ieri, gata, nu ne mai udam. Traiasca raja

Roman
20 septembrie 2016
Strada

Poate are alte bube mai grave, dar aici nu-i văd vina

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.9911 secunde