Video IMAGINI CUM RAR VEZI! Proxenet din Constanța, săltat de polițiști când dădea interviu. A asigurat pe toată lumea că se spânzură în închisoare

20333
5
IMAGINI CUM RAR VEZI! Proxenet din Constanța, săltat de polițiști când dădea interviu. A asigurat pe toată lumea că se spânzură în închisoare - untitled-1490862867.jpg
Claudiu Belecciu, fostul patron al salonului de masaj erotic Pink Cats, condamnat defintiv la 8 ani de închisoare, a fost săltat de polițiști chiar în timp ce dădea interviu unei televiziuni din Constanța. Acesta era nemulțumit de decizia judecătorilor și anunța că se aruncă în aer în fața Tribunalului. După ce a fost încătușat, Claudiu Belecciu a asigurat pe toată lumea că se va spânzura în închisoare. 


Decizia în acest caz a fost luată de judecătorii Curții de Apel Constanța. În anul 2014, o profesoară de la colegiul Mihai Eminescu, Margareta Drăguț, un polițist al Secției 3, Lucian Borcea erau pioni importanți într-o grupare infracțională ce racola minore și le punea să se prostitueze într-un salon de masaj erotic, al cărui administrator era Claudiu Giorson Belecciu.


În același dosar au mai fost condamnați Mioara Mâner - 5 ani și 6 luni de închisoare, Mihail Narcis Negoiță - 5 ani și 6 luni de închisoare, Lucian Borcea 5 ani închisoare, Daniel Dinicu - 2 ani și 8 luni cu suspendare, Adrian Abagiu 2 ani și 8 luni cu suspendare și Margareta Drăguț - 2 ani și 11 luni de închisoare cu suspendare.


Comentează știrea

zoro
30 martie 2017
multa bafta

Spor !

Florin
30 martie 2017
Proxenetism

Lucratorii sexuali au nevoie de proxenet/e necesara infiintare case de prostitutie/

Goe
31 martie 2017
Pescaria

A realizat ca meseria de pescar e cu infundatura, acum era taximestrist....deci taximetristii sunt pescari! Raspuns final!

Dorel
31 martie 2017
bravo baieti

O extragere din peisaj facuta profesionist.

Anonymus
29 mai 2017
Proxeneti

din aceasta retea de proxeneti face parte si studenta Oana Pascariu de la facultatea de medicina veterinara din buc

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0107 secunde