IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Durere fără margini la înmormântarea ANDREEI, tânăra UCISĂ de un ȘOFER BEAT

3423
16

Articole de la același autor

Cuminte și mereu cu zâmbetul pe buze - așa va rămâne în inimile celor care au cunoscut-o fata de 19 ani, ucisă, vineri noaptea, pe o trecere de pietoni din Constanța. Ieri, tânăra a fost condusă pe ultimul drum. Rude, prieteni și colegi și-au luat, ieri, rămas bun de la Andreea Roșu, tânăra de 19 ani, răpusă înainte de vreme, de un șofer beat. Slujba religioasă a avut loc la Catedrala Sfinții Petru și Pavel, fiind oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, impresionat de tragedia petrecută.

Cu lacrimi în ochi, prietenii, foști colegi de la Liceul de Telecomunicații din Constanța, dar și cei de la Universitatea Ovidius (tânăra era studentă în anul I la Fa-cultatea de Științe Economice), au condus-o pe ultimul drum, încă nevenin-du-le să crea-dă că fata jo-vială, mereu cu zâmbetul pe buze s-a dus. "Era o fire veselă și tot timpul gata să-ți sară în ajutor! Nu mi-a venit să cred când am vă-zut la știri. Inițial am crezut că este o greșeală!" a afirmat unul dintre foștii colegi ai Andreei, de la Liceul de Telecomunicații.

Cu toții consideră că nu există pedeapsă suficient de mare pentru cel care i-a curmat viața. "Nu știu ce pedeapsă ar merita cel care a lovit-o. Nu cred că există o pe-deapsă suficient de mare pentru răul făcut. Va ajunge la închisoare, va sta câțiva ani, dar va ieși. Și, atunci, dacă va face la fel?", a adăugat Florentin, un fost coleg de liceu. "Ar merita închisoare pe viață!" - a afirmat, la rândul ei, tranșantă, o verișoară. "Chiar și așa, însă, nu va fi dreptate, căci înapoi nu o mai aduce nimeni", a continuat aceasta înlăcrimată.

Înmormântarea a avut loc la Cimitirul Municipal.

Reamintim că Andreea Roșu a fost lovită mortal, pe trecerea de pietoni, la doar câteva minute după ce ieșise din casă pentru a merge la o petrecere. Prietenii care o însoțeau o așteptau pe partea cealaltă a străzii Dezrobirii. Nu a mai apucat, însă, să ajungă până lângă ei, căci în timp ce traversa strada a fost lovită în plin de Re-nault condus de Traian Liviu Marinel, de 29 de ani. După accident, șoferul a fugit de la fața locului, printre blocuri, prezen-tându-se la Secția 2 Poliție după aproximativ două ore. Testările au dovedit că avea o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool în sânge, iar sâmbătă a fost arestat preventiv pentru o lună, fiind acuzat de ucidere din culpă în formă agravantă, de conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului.

Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Vasilica
12 noiembrie 2013
Deja ati devenit enervanti cu stirea asta !

Ati intrecut orice limita !

SIBI
12 noiembrie 2013
DUMNEZEU SA O IERTE

Dumnezeu sa o ierte....tampitii care conduc beti are trebuie interzis pe viata carnet de sofer...DACA ERA CHIAR O FATA CUMINTE CE CAUTA LA ORA AIA PE STRADA..........A DA E DEMODAT SA STAI IN CASA LA ORA ACEA TARZIE....AL ORA EA NU STIA CA UMBLA MOARTEA DESCHEIATA??MAMICA EI NU IA SPUS CA LA ORA AIA UMBLA MOARTEA, FANTOMELE PE STRADA?A DA RADETI DAR CAND SE INTAMPLA O NENOROCIRE............DACA ATATA IA FOST ATA PE MOSOR

Costi
12 noiembrie 2013
neatentia

Se putea evita, parerea mea, ala beat si nenorocit, dar tu ca pieton poti sa scanezi un pic masinili care vin in directia ta, daca treci cu gandul ca, lasa, este dreptul meu, or sa o preasca toti, te poti alege cu o moarte instantanee

curiosu
12 noiembrie 2013
nu inteleg

de ce toata tara e in doliu dupa fatuca asta... si condamnati asa, cu manie proletara "betivul", dar nu si inconstienta fetei care s-a aruncat in fata masinii; sau proasta iluminare a zonei; sau lipsa limitatoarelor de viteza... E ciudat. E fiica unor securei? E securista? Pardon, SRI-sta? Era amanta unui mahar? Cate fete moarte au fost de la inceputul anului (accident de circulatie sau omor premeditat, viol etc...) si v-a durut in pix. Acum ati luat foc. De ce? De ce prietenii ei au sarit la bataie? Nu sunt multi cei care indraznesc sa bata soferul vinovat... Spuneti mai multe despre ea si ei, ca sa intelegem, si noi, jalea voastra! Vedeti cum va dati de gol?

doctu'
12 noiembrie 2013
pina acum,

sunt citeva probleme clare cu articolele astea; (Dumnezeu s-o ierte pe fata; n-am nimic cu ea sau familia ei.) In primul rand, conditiile obiective. (Vina primarului, primariei si a electoratului primarului, care nu impun reguli minime de respectat de primarie.) In al doile rand, pozitia mass-mediei fata de eveniment. (Cuget liber, ProTv etc. ne ametesc cu "monstrul" blablabla; -cum face "monstru" la feminin? "menstra"?) Care e sub orice critica. Dar mai e un element pe care va trebui sa-l analizati. Subiectiv. (Cu betia sau vitezomania -la amarasteni, ca nimeni nu indrazneste sa se lege de stabii vitezomani sau beizadelele ~; sau betivi-.) Modul in care femeile trec strada. Astea sunt lovite (toate) cu leuca in cap! Cand vad o zebra se arunca pe ea, fara sa se uite in stinga-dreapta. Am privit cu atentie modul de traversare al amarastenilor de pietoni -printre care ma numar-. Copii -de ambe sexe- privesc atenti in toate partile si apoi trasverseaza, mai mult in fuga. Barbatii se asigura si apoi se avinta pe zebra. Uneori mai las cate un convoi de masini sa treaca, mai isi fac semne cu soferii. Fie se saluta, fie se injura. Dar femeilor (de cand apar primele semne de pubertate pina la batrinetea cea mai adinca) nu le pasa de imprejurari. Cand vad zebra, se arunca inainte fara nici un fel de aasigurare. Pot opri convoaie de masini; nu se gandesc ca poate nu tine frana unuia, ca altul nu vede sau ca masina opreste in cativa metri. Nimic. E dreptul lor! Legea le protejeaza! Criminalii vor fi pedepstiti! Poate ca ar fi bine sa schimbati nitel mentalitatea asta la femei. Ce tot ii dati cu ce sa faca in pat, in baie etc. La primul barbat, la al doilea, la al -n-lea! sa stie sa treaca strada, intii! sa stie ca nu e bine sa irite un mascul, in al doilea rand! sa stie sa gateasca si sa faca curatenie, in al treilea rand. Domniile voaste ati incercat sa definiti portretul femeii carora va adresati prin articolele dvs? Si ce le sfatuiti pe femei sa faca? Pai de ce ne miram ca fetele sunt asa cum sunt? Nu credti ca presa are -si ea- un rol in formarea personalitatii indivizilor (individelor)? Iresponsabilitatea naste iresponsabilitate. In proportie de masa! Acum ceva timp, la Navodari, o alta femeie sa fost lovita de un microbuz. Tot pe trecerea de pietoni. A fost omorata fetita ei. Ati vazut filmul evenimenttelor? Mama tot asa trecea privind aiurea (in dreapta), cand masina (mare cat un munte) venea din stinga. Si un automobil rosu trecea rapid, cand pietonii erau deja la jumatatea zebrei... Or fi soferii de vina si primariile, dar mai educati dreaci si muierili astea. Si ele pot fi victime. sa mai respecte -si ele- legile! Cred ca ele sunt majoritare ca victime ale accidentelor auto... Nu pentru ca masinile sunt sexiste!

S-a intamplat
12 noiembrie 2013
Iar

Toti cei si cele care mor loviti de masini pe treceri de pietoni ar trebui trecuti la categoria sinucideri. Nici nu ar trebui sa le faca popa slujba. Bagati educatie rutiera in scoli in loc de religie ca se pare ca e mare nevoie!!!!!

hermes
12 noiembrie 2013
Balanta

Soferul ar trebui bagat la categoria crima cu premeditare pentru ca dupa parerea mea (sofer de 20 de ani) daca te urci beat la volan inseamna ca intentia ta este sa omori. 20 de ani de puscarie si interzicerea dreptului de mai conduce vreodata. Acum ca lectie de viata ar trebui totusi ca toti pietonii sa invete sa se asigure foarte bine cand trec strada chiar si pe trecerea de pietoni. Da legea spune ca ai prioritate. Dar cu ce te ajuta asta daca mori? Cata consloare aduce rudelor ca soferul vinovat intra la puscarie?

!!!
12 noiembrie 2013
Libertatea presei

Care sunt expresiile neadecvate pe care le-am folosit de mi-ati sters comentarioul referitor la cei doi care l-au agresat pe omul care a sarit s-o ajute?

Men
12 noiembrie 2013
Bine doctore

Mi-ai luat vorbele din gura , la femei in general instinctul de autoconservare este egal cu 0

Liv
12 noiembrie 2013
OOOOO

Bravo doctu'. De acord 1000%. Majoritatea cazurilor in care cineva e calcat PE TRECERE sunt femei. Coincidenta ? NU !!!!! Rar vezi barbati adulti sa fie calcati pe trecere. Coincidenta ? NU !!! Eu stau juma' de metru pe trecere sa ma vada soferii si apoi ei cand opresc de tot, abia atunci trec! Femeile cred ca sunt indreptatite pt ca sunt femei. Nu mai am nimic de zis, mai cititi odata ce a scris doctu. A spus tot ce trebuia sus, adica: adevarul crud !

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2785 secunde